tirsdag den 6. november 2012

"Nationen!" strikes again: Fedmeskat.

Hold nu kæft, altså...Godt nok har det længe været en offentlig hemmelighed, at brugerne af "Nationen!" på Ekstra Bladet, er snothamrende dumme. Men at de er SÅ dumme, som en vis Knud H., kommer da alligevel bag på mig.

Jeg forestiller mig, at Knud H. har siddet hjemme ved sit spisebord i afsyret fyrretræ i dunkel belysning. Ved hans højre side har der ligget en grøn Cecil i askebægeret, og røgen fra den siver op i den klistrede loftlampe m. fedtet nikotininderside.
Knud H. sidder m. en kop kaffe i stålkruset fra sin termokande. Hans lille grålige krop med 63 kg. fordelt på de 173 cm er iført et par jeans m. en pasform der ikke er til stede, og som er lettere blanke i stoffet ved bagdelen. På den lille tynde overkrop har han en forvasket t-shirt på m. teksten: "Bittens Klip & Krøl. Altid et klip værd. Tlf.: 03334592".
Over den har han en fiks denimskjorte m. perlemorsknapper.
Radioen spiller Smokie "Our Danish Collection", og Labradoren King ligger ved hans fødder, mens Knud H. piller selvsikkert ved det særdeles tætte overskæg.

Knud H. har fået nok! Af fede mennesker. Skide være med, at han sikkert er tyndfed. Han bruger stadig samme størrelse som da han var til bal i forsamlingshuset i 1973.
Men nu vil han ikke mere. Og han har fået en genial idé:

" Ved at omdanne fedtskatten til en fedmeskat kunne begge dele løses samtidig med, at det oprindelige sundhedsformål bevares, og staten sikres nogle indtægter.

- Altså: Borgere med et BMI over 25 betaler ekstra statsskat i forhold til overskridelsen. BMI på 27 udløser to ekstra procentpoint, 30 fem ekstra og 35 skal koster yderligere 10 plus tre ekstra strafpoint.

- Efter kort tid er den danske befolkning den slankeste i hele den vestlige verden, mener altså Knud H."

Knud H. er stolt af sig selv.
Spørgsmålet er bare: Har Knud H. tænkt på, at hvis hans latterlige idé føres ud i livet, så åbner det dørene for at andre regler kan komme på bordet.
F.eks. at dumhed skal beskattes urimeligt højt. Det ville jo være en katastrofe for Knud H. Så risikerer han jo at skulle sætte den gamle rønne til salg, sammen m. Volvoen fra 1981, og flytte i en lille lejebolig. Plus at han bliver nødt til at skære drastisk ned på den post på budgettet, der hedder: "Sloths Pilsnere".


Desuden har han glemt en anden detalje: Har vi ikke allesammen mindst én tynd ven i vennekredsen?
Problem solved! Så får vi da bare mad-pushere, som vi kan mødes m. i mørke gyder, hvor sukker, fedt og tilsætningsstoffer kan bytte hænder m. kontanter.