tirsdag den 15. maj 2012

Mænd.

Jeg ved du læser med, Gråstænkt. Og lad mig understrege, at dette ikke er møntet på dig. Overhovedet. Slet ikke. Not-at-all!

Hvad er der med mænd og rengøring i hjemmet? Det er jo fandeme lige før at de forventer en eller anden Nobelpris, hvis de har støvsuget eller vasket op. Og det vil da slet ingen ende tage, hvis de har gjort ovnen ren eller støvsuget bag sofaen. Så sidder de der med deres allermest stolte og bredeste smil, og forventer at blive hyldet og hentet øl til.
Og hvis nogen så en måneds tid senere siger: "Hør her, nu skal vi altså til at deles lidt mere om rengøringen", så breder der sig et forurettet udtryk over hele ansigtet, og så følger der en opremsning af det der blev gjort den tirsdag for 3½ uge siden. I detaljer.
At nogen så til gengæld hver dag og på ugentlig basis har sørget for: Vasketøj, støvsugning, badeværelsesrengøring, tørre støv af, vaske gulve, handle, lave mad og rydde op, er der ingen heppekorspiger til at pointere og hylde.

Der er også nogle mænd, som faktisk stiller sig op i ramme alvor og spørger: "Nå, hvad har du så tænkt på af kulnariske ting, som jeg skal have med på madpakken i morgen?"
Når man foreslår dem at selv smøre en, bliver man mødt af tavshed, efterfulgt af et." Ej, så er det ligemeget".Love ya; G.