mandag den 27. august 2012

Edelweiss.

Sidder i sofaen. (HAR haft lettet mig. Både handlet og vasket tøj og det hele).
Under gulvbrædderne etagen under mig, sidder Kaptajn Von Trapp. Eller soundtracket til ham, gør i hvert fald. Gråstænkt spiller på klaver. Vi er nået til "E" i det nodehæfte, som han har nakket fra et plejehjem.

Tror sgu jeg køber ham et nodehæfte m. Elton John sange. For manden kan jo godt spille. (G. Altså...Elton J. kan også) Ville nyde at høre tonerne til "Your Song".
Men tilbage til Edelweiss. Overvejer at hoppe i tyrolerkjolen (for sådan en har man jo selvfølgelig. Rollespil...it you know what I mean) og joine ham. Dernede. Jeg kunne da sagtens gå  for at være Julie Andrews/Maria Von Trapp. M. min spæde klare røst (sirene) og små lette yndefulde trippen frem og tilbage (richterskala 7,1).

Hvad er problemet?


Jeg er i øvrigt stadig ikke kommet frem til hvad problemet er i dag. Eller årsagen til mine formodninger om dommedag. Eller noget lign.
Men jeg er kommet frem til at jeg skal huske brillerne i morgen, når jeg tager på arbejde. Skal ud m. mad. Og eftersom min stedsans er så ringe, at jeg kan fare vild i en rundkørsel, så må jeg under alle omstændigheder sørge for at have tunet muldvarpeblikket ind på "on", så jeg kan se vejskiltene.
Eller er der firmaer der først får mad engang i morgen aften...
Skal i øvrigt også huske at pakke temperament væk. Går ikke at skule, dytte, lave vilde armbevægelser og give "fuck dig din fede spassernar"-finger til medtrafikanter, når der er logo på bilen.


Nå, jeg skrider igen. Skal lave mad. (Læs: Opvarme), og har en hot date m. sofaen og Gustav og Linse senere. Og Friends. Og dynen.
Status pt:
G. taler i telefon. Eller rettere: G. råber i tlf. Hvordan kan det være at alle mennesker på hans kontaktliste har hørebesvær? Det må de jo have...? Eller er det bare ham der har tilstoppede øregange?
Nu lytter jeg jo ikke, men hvor er det sjovt at høre forskellen mellem mænd og kvinders tlf. samtaler.
Mænd gør sig mest i "Mmmm, Okay?, Ja?, Ahahahhoho, Ja?, Hrmpf, Ooooookay, næææhhh".
Kvinder er mere detaljeorienterede. Men okay, sådan er det generelle billede af mænd og kvinder vist bare. Hvilket jeg her vil illustrere m. en hjemmegjort tegning i Paint.

Kan I have en god aften? Køssemøsse.